R O E N E R G Y M T U

Va rog sa asteptati

EXPLOREAZĂ

Hai să inovăm împreună

Soarele este cea mai importantă sursă de energie pentru viața de pe Pământ. Energia se transmite prin intermediul luminii solare, care reprezintă un cumul de radiații electromagnetice cum ar fi radiația în infraroșu, lumina vizibilă și lumina ultravioletă. Acestea sunt filtrate de atmosfera Pământului și odată ajunse la suprafața terestră cedează energie care generic a fost numită regenerabilă și poate fi utilizată pentru:
- producție de energie electrică prin celule solare (fotovoltaice)
- producție de energie electrică prin centrale termice solare (heliocentrale)
- încălzirea directă a clădirilor
- încălzirea cu pompe de căldură a clădirilor
- preparare apă caldă pentru consum prin panouri solare termice
Instalațiile solare sunt de două tipuri: fotovoltaice și termice.
Instalațiile fotovoltaice sunt alcătuite din echipamentele generatoare de energie de stocare, baterii, acumulatori și alte materiale și echipamente cum ar fi cabluri, structura metalică a panourilor fotovoltaice, sisteme de prindere, tablouri electrice de curent continuu și curent alternativ, contor - echipament de măsurare a energiei.

Echipamentele generatoare sunt reprezentate de panourile fotovoltaice care produc curent electric continuu și de invertoare care transformă curentul continuu în curent alternativ necesar consumului clădirilor sau care poate fi livrat în rețeaua electrică.
Panoul fotovoltaic are la bază celula solară sau fotovoltaică, fiind format din combinații serie-paralel ale celulelor solare în număr de 60, 72, 144, funcție de modelul panoului proiectat de nivelul tehnologic al liniei de fabricație.
Celula solară este alcătuită din două sau mai multe straturi de material semiconductor, cel mai întâlnit fiind siliciul.

DE CE NOI?

Vrem să facem diferența pentru locuința ta

De ce să alegi ROENERGY MTU?
Pentru că toți cei peste 150 de posesori ale sistemelor fotovoltaice proiectate montate de compania noastră beneficiază de o producție maximă de energie electrică, conformă cu cantitățile estimate în documentațiile tehnice ale fiecărui proiect.

Calitate înaltă

Oferim panouri de calitate pentru locuința și familia ta.

Standarde ridicate

Panourile pe care le oferim sunt proiectate la un standard ridicat.

5

+

Ani de experiență

150

+

Proiecte finalizate

24/7

Suport clienți