R O E N E R G Y M T U

Va rog sa asteptati

Programul Casa Verde 2023

    Here!
  • Home
  • Programul Casa Verde 2023

Programul Casa Verde 2023

Programul Casa Verde 2023: Investind într-un Viitor Durabil

Introducere:
Programul Casa Verde 2023 reprezintă un efort amplu și ambițios al guvernului de a promova eficiența energetică, utilizarea resurselor regenerabile și reducerea amprentei ecologice a locuințelor. Prin intermediul acestui program, cetățenii sunt încurajați și sprijiniți în transformarea caselor lor în locuințe mai durabile și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Scopul final este crearea unui viitor sustenabil pentru generațiile viitoare și reducerea impactului asupra mediului.

Oportunități de finanțare:
Programul Casa Verde 2023 oferă proprietarilor de case acces la finanțări avantajoase și subvenții pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă. Prin intermediul acestor finanțări, cetățenii pot obține sprijin financiar pentru achiziționarea și instalarea de panouri solare, pompe de căldură, sisteme de izolare termică, ferestre eficiente energetic și alte echipamente sau tehnologii ecologice.

Educație și conștientizare:
Un alt aspect important al Programului Casa Verde 2023 este educația și conștientizarea. Guvernul va organiza seminarii, workshop-uri și campanii de informare pentru a încuraja proprietarii de case să înțeleagă importanța și beneficiile măsurilor de eficiență energetică și utilizarea energiei regenerabile. De asemenea, vor fi disponibile materiale informative și ghiduri practice pentru a sprijini cetățenii în procesul de modernizare a locuințelor lor.

Reducerea emisiilor de carbon:
Prin implementarea măsurilor de eficiență energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă, Programul Casa Verde 2023 își propune să reducă semnificativ emisiile de carbon generate de locuințe. Aceasta va contribui la lupta împotriva schimbărilor climatice și la protejarea mediului înconjurător. Prin trecerea la surse de energie curată și prin reducerea consumului de energie, vom putea construi un viitor durabil și mai puțin dependent de sursele fosile.

Beneficii economice:
Programul Casa Verde 2023 oferă beneficii economice semnificative proprietarilor de case. Implementarea măsurilor de eficiență energetică va conduce la economii substanțiale pe termen lung în facturile de energie. De asemenea, prin instalarea de panouri solare sau alte surse de energie regenerabilă, proprietarii pot deveni producători de energie, putând beneficia de tarife de răscumpărare și subvenții pentru surplusul de energie pe care îl generează.

Concluzie:
Programul Casa Verde 2023 reprezintă o oportunitate unică pentru proprietarii de case de a contribui la protejarea mediului și de a obține beneficii economice semnificative în același timp. Prin adoptarea măsurilor de eficiență energetică și utilizarea surselor de energie regenerabilă, putem construi un viitor sustenabil pentru noi înșine și pentru generațiile viitoare. Guvernul este hotărât să sprijine cetățenii în această tranziție și să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea durabilă a locuințelor noastre. Prin Programul Casa Verde 2023, fiecare dintre noi poate deveni un agent de schimbare și poate contribui la construirea unui viitor mai verde și mai bun.

Oferta ROENERGY MTU pentru programul Casa Verde fotovoltaice 2023

2500 lei aport fonduri proprii pentru un sistem de 3,28 kW, invertor hibrid monofazat, montaj pe acoperiș.
Oferta include:
– analiză dosar
– vizită la locul de implementare, stabilirea puterii instalate a sistemului fotovoltaic și a detaliilor de montaj
– întocmire cerere de finanțare
– întocmire contract de finanțare
– întocmire contract de instalare – panouri cu puterea de minim 3,28 kW, invertor hibrid, priză de împământare, aplicație monitorizare sistem pe dispozitive Smart.
– execuție și punere în funcțiune
– întocmire documentație prosumator, obținerea certificatului de racordare care atestă statutul de prosumator al solicitantului.